Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.
Welkom bij Appartementen Cas GrandiFoto's
Beschrijving

Beschrijving

Appartementen Cas Grandi zijn identiek en liggen in hetzelfde complex als Villa Cas Grandi. Wel liggen ze wat lager op dezelfde heuvel. Deze appartementen zijn strak ingericht en bieden de nodige comfort aan maximaal 4 personen. De appartementen zij goed afgesloten met een automatisch/elektrisch hekwerk. De tropische planten in de tuin zorgen voor een onvergelijkelijke tropische sfeer. Op de kaart hier beneden is te zien dat de appartementen zeer centraal zijn gelegen. Op niet meer dan 15 minuten afstand is het centrum en de meest populaire stranden als Mambo Beach (boulevard) en Jan Thiel baai te bereiken. Neem gerust een kijkje in de fotogalerij en beoordeel de appartementen zelf.

Op hetzelfde complex bevindt zich de Villa Cas Grandi die geschikt is voor maximaal 10 personen. Bestaat uw reisgezelschap uit 4, 8 of 18 personen, neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de verschillende opties. Wij staan open voor elke uitdaging!

Ruim terras

De appartementen beschikken beiden over een ruim terras. Wanneer er geen gasten verblijven in villa Cas Grandi mogen de gasten van de appartementen gebruik maken van het zwembad van deze villa. Echter kunnen de gasten van de appartementen Cas Grandi hier niet op rekenen.


De liggingAanvullende informatie

- Het nachttarief is voor de hele accommodatie en dus niet per persoon;
- Geen minimale huurperiode, aankomst elke dag van de week mogelijk;
- Elektriciteitsverbruik wordt dit verrekend met de borg;
- Kinderbed (1x) en ledikant (1x) zijn gratis voor kinderen tot 4 jaar;
- Inchecken vanaf 14:00 / uitchecken in overleg;
- Borgsom € 250,-;
- Eindschoonmaak bedraagt €75,-.


Past Appartementen Cas Grandi bij u?