Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.
Vliegtickets
CuraÇiaoWij van CuraÇiao helpen u graag met het zoeken van de beste accommodatie / vervoermiddel / activiteiten, maar ook zeker met de voordeligste en gunstige vliegtickets. Dit kunt u niet real time via de site opzoeken, maar moet u bij een van onze specialisten opvragen. Als u aangeeft wanneer u naar Curaçao wilt gaan en wat uw wensen zijn dan gaan de ticketing specialisten van onze partner, Piloot Koen, direct aan de slag om dit in orde te maken. Ook extra beenruimte etc. is uiteraard snel en simpel via ons te boeken. 

Deze vliegtickets kunt u vervolgens bij ons combineren met een accommodatie / vervoer & transfer, waardoor wij een volledige pakketreis voor u in elkaar kunnen zetten. 

Annuleringen: het annuleren van vliegtickets is altijd een moeilijke situatie. Wij raden dan ook altijd iedereen aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. Let ook altijd op wat de voorwaarden zijn bij de ticket die u boekt, dit kan namelijk erg verschillen per ticket. 

Optie: Wilt u een ticket via ons in optie zetten, dan hebben wij het volgende van elke passagier nodig: 

  • Naam volgens paspoort (inclusief meisjesnaam), in de volgende volgorde: achternaam/voornaam/geslacht;
  • Geboortedatum;
  • Heenreis datum;
  • Terugreis datum;
  • Comfort Class Ja/nee. 

Vervolgens krijgt u van CuraÇiao te horen hoe lang u de tickets in optie kunt zetten, dit hangt af van de beschikbaarheid op de gekozen datum. 

KLM / TUI / Air Berlin: Vanuit Nederland vliegen er twee maatschappijen richting het zonnige Curaçao, namelijk KLM en TUI. Vanuit Düsseldorf (Duitsland) hebben wij Air Berlin welke elke week richting Curaçao vertrekt. De laatste maatschappij leek ermee te stoppen op het einde van 2017, maar gaat gelukkig door. Voor de meeste toeristen zijn KLM en TUI bekende namen. Qua service en prijzen ontlopen deze maatschappijen elkaar ook niet extreem veel meer. Air Berlin is een mooi alternatief omdat er soms goedkope tickets te scoren zijn als u via Duitsland vliegt. Vergeet niet dat dat bij TUI de prijs van de bagage tegenwoordig niet meer in de prijs inbegrepen is. Deze zijn (op basis van een retour vlucht) voor 20kg -- €45,-, 25kg -- €55,-. 30kg -- €75,-. Bij KLM en Air Berlin is dit wel in de prijs inbegrepen. 

Kosten & betaling: Als u via CuraÇiao alleen uw vliegtickets wilt afnemen zal CuraÇiao bovenop de tickets €15,- administratiekosten per ticket in rekening moeten brengen. Neemt u meerdere diensten af via CuraÇiao, dan vervallen de administratiekosten. Hou er rekening mee dat vliegtickets altijd per direct betaald moeten worden.