Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.

Wordt partner van CuraÇiaoWord partner van CuraÇiao! 

Bent u eigenaar van een vakantieaccommodatie op Curaçao? Biedt u een leuke activiteit aan of bent u op een andere manier betrokken bij het toerisme op Curaçao? Wilt u een directe link met de Nederlandse, Belgische en Duitse markt? Dan bent u bij CuraÇiao bij het juiste adres. 

CuraCiao is een initiatief van twee jonge ondernemers die zich ten doel hebben gesteld om de echte Curaçaose beleving aan Nederlandse, Duitse en Belgische toeristen te gaan verkopen. Naast accommodaties biedt CuraCiao derhalve ook autoverhuur, vliegtickets en activiteiten aan. Kortom alles wat nodig is om een vakantie naar Curaçao mogelijk te maken. 

Voor wat betreft ons aanbod streven wij ernaar om een zo volledig mogelijk aanbod te hebben. Wij proberen dus dicht bij de hotspots van Curaçao te zijn en ook proberen wij vooral goed vertegenwoordigd te zijn in elke prijsklasse. Hiernaast probeert CuraCiao een standaard niveau aan kwaliteit te bieden aan haar gasten. Voordat wij met elkaar in zee gaan vinden wij het dus belangrijk om uw vakantiehuis te beoordelen. 

Onze werkwijze

CuraCiao zorgt voor de financiële afhandeling van boekingen en zorgt verder voor de marketing. CuraCiao is vooral online zeer actief via de website en sociale platformen. Onze partners komen op onze website te staan en zullen worden gepromoot via onze social media kanalen. Ook zullen wij met uw product/dienst pakketjes maken met vliegtickets, autoverhuur en activiteiten, waardoor uw product/dienst nog aantrekkelijker wordt. En dit alles kosteloos. Wel werkt CuraCiao op commissiebasis. Geen klanten betekent voor u geen kosten. 

Bij onze jaarlijkse bezoek aan Curaçao denken wij ook graag mee met onze partners om de accommodaties nog leuker te maken. 

Indien u wenst gaan wij graag een gesprek met u aan om de mogelijkheden over een eventuele samenwerking te bespreken. Hiervoor kunt u contact opnemen met Paul Brink of Louigi Isenia via de emailadressen:  

Paul.Brink@curaciao.nl of Louigi.Isenia@curaciao.nl