Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.
CuraÇiao’s Chefs
Dé manier om de Caribische keuken echt te leren kennen.


Thumb  mg 1295

v.a. €50,- p.p.

Chefs bij uw accommodatie

Een geheel verzorgde avond bij uw eigen accommodatie? Tuurlijk! Onze chefs komen graag bij u langs om heerlijk voor u en uw gezelschap te koken. De heren zijn zeer flexibel qua menukaart dus geef het aan als u iets absoluut niet wilt of mag eten. Ook kunt u de regie volledig aan de chefs overlaten, u heeft de keuze! Prijs is afhankelijk van het aantal personen die mee eten! 

Bekijk hier  
Thumb curacao food 1

v.a. €75 p.p.

Ontbijt/Lunch/Brunch op het strand

Dagje op het strand gepland met het gehele gezelschap, maar heeft u geen zin om zelf eten mee te nemen cq. zelf te koken? Onze chefs blijven met alle liefde een dagdeel voor u beschikbaar en verzorgen u graag. In de ochtend een lekker fruitontbijt met de beste tropische vruchten om vervolgens een iets zwaardere lunch te nuttigen vanaf de grill? Wederom is alles mogelijk en zijn wij in staat om aan al uw culinaire wensen te voldoen. 

Bekijk hier  
Thumb chefs2

v.a. €25,- p.p.

Caribisch feestje

Heeft u iets speciaals te vieren tijdens uw verblijf op Curaçao? Verjaardag, familiereünie  of houdt u gewoon van een feestje? Huur dan onze chefs in. Angelo is een bekende in de cateringwereld van Curaçao en weet hoe hij een volledige avond voor u kan verzorgen. Tijdens dit Caribisch feestje is alles mogelijk, BBQen, Buffet, bepaalde soorten drank u noemt het op en het wordt geregeld. 

Bekijk hier  
Thumb aan het strand

v.a. €85,- p.p.

Dineren op het strand

Met een aantal stelletjes of alleen met uw eigen partner richting Curaçao vertrokken? En wilt u uw geliefde echt verrassen. Boek dan een van onze chefs (of allebei) voor een romantisch diner aan het strand. U kunt kiezen uit verschillende stranden waar dit mogelijk is en u kunt uiteraard ook aangeven wat u verwacht van deze avond. Onze chefs zullen zorgen voor een avond die u en uw partner niet snel zullen vergeten. 

Bekijk hier  
Thumb chefs20

v.a. 75,- p.p.

Kookcursus

Bij mooi weer in Nederland past uiteraard een Caribisch gerechtje. Terugvliegen voor dat specifieke gerechtje is natuurlijk te ideaal voor de werkelijkheid. Daarom bieden wij onze gasten een kookcursus aan om Caribisch te leren koken. Saeed en Angelo stellen een op maat gemaakt programma voor u klaar en het wordt een heerlijk en gezellig dagdeel kokkerellen. Wilt u bijvoorbeeld leren om Stoba te maken (stoofvlees) of een Antilliaanse vissoep? Geef dit van te voren aan en onze chefs houden hier rekening mee. 

Bekijk hier