Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.
Curaçao Rentalcars
CuraÇiaocuracaorentalcars.nl is een unieke samenwerking tussen CuraÇiao en Savanah Car Center. Beide partijen zijn al jaren actief in het toerisme op Curaçao en ook al tijden partners in autoverhuur op Curaçao. Samen hebben zij besloten om hun partnerschap te intensiveren met als uitkomst het nieuwe autoverhuur platform: Curaçao Rentalcars

Savanah Car Center is met 2 verhuurkantoren (vanaf september '17, 3 kantoren) en 200+ huurauto's de grootste lokale aanbieder op Curaçao en brengt naast een prima service en comfortabele auto's jarenlange kennis in het samenwerkingsverband. CuraÇiao weet precies hoe de Europese toerist behandeld wilt worden en wat hij of zij wenst van een autoverhuurder. Deze kennis is vertaald in deze website, waar gemak en duidelijkheid de twee grootste pijlers zijn.

Voor u als klant betekent dit dat u veilig betaalt onder Nederlandse voorwaarden en garanties, waardoor u op Curaçao als klant centraal staat. Bij aankomst staat alles voor u klaar en hoeft u niet weer achter een balie te staan of al te veel tijd te verliezen aan papierwerk. Wij proberen het administratieve gedeelte zo veel mogelijk vooraf af te ronden. Gedurende uw vakantieperiode is elke minuut goud waard! In alles wat wij voor u regelen houden wij rekening met de grootte en samenstelling van uw groep en de aankomst- en vertrektijden van uw vlucht.

Voor, tijdens en na de huurperiode staan wij met raad en daad voor u klaar.