Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.
Welkom bij Waterside Apartments

Maak uw keuze

Thumb watersidereef
Showcase hand
€ 130,- per nacht (2-4 personen)
Thumb 031
Showcase hand
€ 130,- per nacht (2-4 personen)
Thumb 050
Showcase hand
€ 80,- per nacht (2 personen)
Thumb 021
Showcase hand
€ 130,- per nacht (2-4 personen)
Thumb 030
Showcase hand
€ 90,- per nacht (2 personen)
Thumb apartement kreeft 008m
Showcase hand
€ 130,- per nacht (2-4 personen)

Foto's
Beschrijving

Waterside Apartments is een appartementencomplex met 180 graden zeezicht. Dit complex bestaat uit 6 verschillende accommodaties en biedt een slaapplek aan 20 tot 24 gasten. Leuk dus om met een grote groep op onze dushi Korsow te vertoeven. Het complex is in Caribische stijl gebouwd. De namen van de verschillende accommodaties zijn dan ook naar verschillende zeedieren en schelpen vernoemd. Voor gasten van Waterside Apartments is liefde voor de zee dus een must!

Ligging & sfeer
Waterside Apartments is gelegen in de buurt van de leukste vissersbaai van Curaçao genaamd Boca Sami. Deze buurt is een rustige buurt (een soort dorpje op Curaçao) waar de buurtbewoners in een hoge mate van saamhorigheid leven. Dit is vrij logisch aangezien de bewoners allemaal dezelfde passie delen namelijk vis(sen) in de breedste zin van het woord. In de directe omgeving bereikt u populaire stranden als Blue Bay Beach & Golf Resort en het prachtige Kokomo Beach!

Faciliteiten
Duikers kunnen geen betere accommodatie wensen dan die van Waterside Apartments. Bij Waterside Apartments staan tanks dagelijks ter uwer beschikking en lood is ook aanwezig. Voorzieningen als buitendouches, spoelbak voor uw duik- en snorkelmateriaal en een gearbox om uw materialen te laten drogen en te stockeren zijn aanwezig. De beheerders van Waterside Apartments bieden graag maatwerk aan hun gasten en organiseren daarom op aanvraag gidsduiken, alsook complete duikcursussen. Waterside Apartments werkt samen met verschillende duikscholen en partijen die bootduiken aanbieden dus ook voor advies op het gebied van duiken bent u bij Waterside Apartments aan het juiste adres.


De liggingAanvullende informatie

- Het nachttarief is voor de hele accommodatie en dus niet per persoon.


Past Waterside Apartments bij u?