Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.
Welkom bij Coral Estate Villa's

Maak uw keuze

Thumb villa 1025
Showcase hand
€ 235,- tot € 315,- per nacht (4-8 personen)
Thumb villa 525
Showcase hand
€ 305,- tot € 395,- per nacht (4-8 personen)
Thumb sam 0459
Showcase hand
370,- tot 465,- per nacht (4-8 personen)
Thumb villa 630  swimming pool
Showcase hand
€ 215,- tot € 295,- per nacht (4-8 personen)

Foto's
Beschrijving

Coral Estate Villa's is het grootste resort van Curaçao en ligt middenin het natuurgebied Banda'bou. Houdt u van rust, privacy en vooral natuur? dan bent u bij Coral Estate Villa's zeker bij het juiste adres. Het populaire strand van Rif St. Marie, Karakter, is op het resort gelegen en de idyllische stranden van Daaibooi, Porto Marie en Kas Abou bevinden zich op 5 a 10 minuten afstand. Aan de westkust in Banda''bou zijn er verder ongeveer 10 stranden waarvan enkelen zelfs hoog scoren op de wereld ranglijst van mooiste stranden. De hoge bergen, zoutpannen en nog vele leuke verassingen zullen u het gevoel geven dat u zich in een paradijs bevindt.

Coral Estate Villa's biedt u de keus uit een aantal prachtige vakantiewoningen op het veilige resort Coral Estate, aan de westkust van Curaçao. Coral Estate zelf is recent uitgebreid met een prachtige Spa Wellness (‘8 The Experience’), een duikschool (Divers Republic) en een Rooftop Bar Terrace  met zwembad ‘Koraal’). Binnenkort volgt er een ‘To Go’ shopje met delicatessen en verse broodjes….geen reden om niet op het resort te verblijven!  

Het resort bestaat uit verschillende woonlagen en daardoor hebben bijna alle woningen zeezicht. De villa's zijn allemaal anders ingericht en sommige villa's verschillen ook qua indeling. Maar alle woningen zijn modern en eigentijds ingericht en zijn van alle gemakken voorzien om een meer dan verdiende vakantie luxueus en comfortabel door te brengen.

We onderscheiden 2 type villa’s: ‘Patio’ of ‘Las Verandas’. Villa's ‘Las Verandas’ liggen op de eerste woonlaag, hebben een geelachtige kleurstelling en hebben het zwembad op de porch aan de voorzijde. Villa's Type ‘Patio’ liggen een woonlaag hoger en zijn blauw van kleur. Bij deze woningen verschilt de ligging van het zwembad. Soms in de schaduwrijke tuin aan de achterzijde, soms aan de voorzijde op de porch. 

Elke villa beschikt over een privé zwembad met porch en ligbedden, een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Bijna elke woning heeft prachtig uitzicht over de Caribische zee. De paar villa's die geen zeezicht hebben zijn voorzien van een schaduwrijke tuin met een verkoelende bries, waar het prettig vertoeven is bij het zwembad. Sommige woningen zijn voorzien van een extra slaapkamer of badkamer waardoor er ook 8 gasten kunnen verblijven.

Bovenaan op deze pagina staan de 4 verschillende soorten villa's die wij op dit Resort aanbieden. Op de pagina van deze villa's vindt u meer specifieke informatie over de villa van uw keuze.

Neem gerust een kijkje in de fotogalerij en voel u vooral vrij om vragen te stellen. U kunt vrijblijvend live chatten met een van onze medewerkers of een bericht sturen naar info@cufraciao.nl.


De liggingAanvullende informatie

- Het nachttarief is voor de hele accommodatie en dus niet per persoon;
- Eindschoonmaak inclusief de prijs;
- Elke derde dag schoonmaak en linnenwissel inclusief de prijs;
- Zwembad wordt twee keer per week schoongemaakt;
- Normaal gebruik van water en elektra is in de prijs inbegrepen;
- Borgsom € 500,-;
- Inchecktijd: vanaf 14:00 / Uitchecktijd: 12:00 (Tenzij anders afgesproken);
- Overmatig (>15 uur airconditioning per dag) gebruik van water en elektra kan verrekend worden met de borg;
- De vermelde tarieven zijn op basis van 4 personen, bij elk extra persoon komt er €15,- per persoon per nacht bij.


Past Coral Estate Villa's bij u?