Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.
Welkom bij Beleef Curaçao appartementen

Maak uw keuze

Thumb gezamelijke tafel
Showcase hand
 0,- per nacht - Max 2 pers.
Thumb img 4609
Showcase hand
 0,- per nacht - Max 2 pers.
Thumb img 4443
Showcase hand
 0,- per nacht - Max 2 pers.
Thumb woonkamer app 1
Showcase hand
 0,- per nacht - Max 4 pers.
Thumb studio 2
Showcase hand
 0,- per nacht - Max 4 pers.

Foto's
Beschrijving

beleef Curaçao appartementen is een villa met 3 appartementen op de begane grond, een los staande studio, een studio aan de voorzijde van de villa en een woonhuis op de bovenverdieping. Er is beschikking over een buitenbar met barbecue, een privézwembad en meerdere ligbedden. Alle appartementen hebben buiten een eigen zitje. Binnen de muren en achter het elektronische hek is er voldoende parkeergelegenheid.

beleef Curaçao appartementen ligt op slechts 30 minuten rijden van vliegveld Hato, in de wijk Cas Grandi. Door de hoge ligging met een heerlijke passaatwind, is het uitzicht geweldig en weids te noemen. Het strand van Jan Thiel ligt op nog geen 5 minuten rijden. “Mambo beach" is te bereiken binnen 10 minuten en het centrum van Willemstad in slechts 15 minuten.

Wilt u in groepsverband (maximaal 14 personen) vakantie vieren op Curaçao dan is beleef Curaçao appartementen de ideale locatie. Afhankelijk van de grootte van de groep maakt u gebruik van meerdere appartementen. In overleg zijn alle combinaties mogelijk. Wanneer u alle appartementen huurt heeft u dus de gehele begane grond van de villa, met zwembad en bar tot uw beschikking.

beleef Curaçao appartementen biedt niet standaard ontbijt aan, maar kan voor u een welkomstontbijt aanbieden voor € 8,50 p/p. Alle appartementen zijn overigens voorzien van een kitchenette met koelkast.

beleef Curaçao appartementen wordt gerund door een Nederlands stel (Walter en Jessica) die na jaren dromen de knoop hebben doorgehakt om een eigen bedrijf op Curaçao te starten. Beiden zijn ze opgegroeid in Bodegraven (Zuid Holland). Walter heeft ervaring in de horeca en heeft 10 jaar lang een eigen restaurant en café gerund. Jessica heeft met succes de opleidingen Hotelschool en Event Management gevolgd. 

 


De liggingAanvullende informatie

- Water en elektriciteit in de prijs inbegrepen (airco max. 8 uur per dag)

- Badhanddoeken aanwezig

- WiFi gratis

- 1 x per week schoonmaak

- 1 x per week wisseling beddengoed, handdoeken

- Eindschoonmaak inbegrepen 

 


Past Beleef Curaçao appartementen bij u?