Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.
Welkom bij Coral Estate Villa's

Maak uw keuze

Thumb villa 1025
Showcase hand
V.a. € 920,- p.p. 9 dagen / 8 personen (4-8 personen)
Thumb villa 525
Showcase hand
V.a. € 990,- 9 dagen / 8 personen (4-8 personen)
Thumb sam 0459
Showcase hand
V.a. 1.055,- p.p. 9 dagen / 8 personen (4-8 personen)
Thumb villa 630  swimming pool
Showcase hand
V.a. € 900,- p.p. 9 dagen / 8 personen (4-8 personen)

Foto's
Beschrijving

Coral Estate Villa's is het grootste resort van Curaçao en ligt middenin het natuurgebied Banda'bou. Houdt u van rust, privacy en vooral natuur? dan bent u bij Coral Estate Villa's zeker bij het juiste adres. Het populaire strand van Rif St. Marie, Karakter, is op het resort gelegen en de idyllische stranden van Daaibooi, Porto Marie en Kas Abou bevinden zich op 5 a 10 minuten afstand. Aan de westkust in Banda''bou zijn er verder ongeveer 10 stranden waarvan enkelen zelfs hoog scoren op de wereld ranglijst van mooiste stranden. De hoge bergen, zoutpannen en nog vele leuke verassingen zullen u het gevoel geven dat u zich in een paradijs bevindt.

Coral Estate Villa's biedt u de keus uit een aantal prachtige vakantiewoningen op het veilige resort Coral Estate, aan de westkust van Curaçao. Coral Estate zelf is recent uitgebreid met een prachtige Spa Wellness (‘8 The Experience’), een duikschool (Divers Republic) en een Rooftop Bar Terrace  met zwembad ‘Koraal’). Binnenkort volgt er een ‘To Go’ shopje met delicatessen en verse broodjes….geen reden om niet op het resort te verblijven!  

Het resort bestaat uit verschillende woonlagen en daardoor hebben bijna alle woningen zeezicht. De villa's zijn allemaal anders ingericht en sommige villa's verschillen ook qua indeling. Maar alle woningen zijn modern en eigentijds ingericht en zijn van alle gemakken voorzien om een meer dan verdiende vakantie luxueus en comfortabel door te brengen.

We onderscheiden 2 type villa’s: ‘Patio’ of ‘Las Verandas’. Villa's ‘Las Verandas’ liggen op de eerste woonlaag, hebben een geelachtige kleurstelling en hebben het zwembad op de porch aan de voorzijde. Villa's Type ‘Patio’ liggen een woonlaag hoger en zijn blauw van kleur. Bij deze woningen verschilt de ligging van het zwembad. Soms in de schaduwrijke tuin aan de achterzijde, soms aan de voorzijde op de porch. 

Elke villa beschikt over een privé zwembad met porch en ligbedden, een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Bijna elke woning heeft prachtig uitzicht over de Caribische zee. De paar villa's die geen zeezicht hebben zijn voorzien van een schaduwrijke tuin met een verkoelende bries, waar het prettig vertoeven is bij het zwembad. Sommige woningen zijn voorzien van een extra slaapkamer of badkamer waardoor er ook 8 gasten kunnen verblijven.

Bovenaan op deze pagina staan de 4 verschillende soorten villa's die wij op dit Resort aanbieden. Op de pagina van deze villa's vindt u meer specifieke informatie over de villa van uw keuze.

Neem gerust een kijkje in de fotogalerij en voel u vooral vrij om vragen te stellen. U kunt vrijblijvend live chatten met een van onze medewerkers of een bericht sturen naar info@cufraciao.nl.


De liggingAanvullende informatie

- Tarieven zijn per persoon;
- Tarieven zijn inclusief vliegticket, accommodatie, airporttransfer en 1 auto;
- Bij een reisgezelschap vanaf 6 personen staan 2 auto's te uwer beschikking;
- De prijzen zijn gebaseerd op een gemiddelde tickettarief voor de door u gekozen vakantieperiode;
- De prijzen zijn gebaseerd op een verblijf van 9 dagen. Minder of meer dagen is uiteraard mogelijk;
- Binnen 24 uur ontvangt u een offerte met definitieve prijzen, die niet veel zullen afwijken van de vermelde tarieven.


Past Coral Estate Villa's bij u?