Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.
Welkom bij Villa Topzicht

Maak uw keuze

Thumb dsc 1980
Showcase hand
V.a. € 945,- 9 dagen / 2 personen (2-4 personen)
Thumb dsc 2014
Showcase hand
V.a. € 830,- p.p. 9 dagen / 2-4 personen
Thumb dsc 2005
Showcase hand
V.a. € 945,- p.p. 9 dagen / 2 personen (2-3 personen)

Foto's
Beschrijving

Dit gezellige mini complex ligt aan de oostkant van Curaçao en staat op het beheerdersterrein. Villa Topzicht is gebouwd op een heuveltje op ongeveer 4 kilometer afstand van de zeer populaire wijk Jan Thiel. Jan Thiel is een van de bekendste toeristische gebieden van Curaçao. De voornaamste reden voor deze bekendheid is de diversiteit van deze wijk. Denk hierbij aan shoppen, 3 stranden, Beach Clubs, restaurants, AH supermarkt, een moderne sportschool... kortom alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie. Het mooie van Villa Topzicht is dat u in alle rust de drukte van Jan Thiel kunt aanschouwen en dit uiteraard voor een scherpe prijs. Naast een prachtig uitzicht over Caracasbaai & Jan Thiel is ook de Tafelberg te zien vanaf het complex. Vanuit Villa Topzicht bereikt u andere populaire gebieden van Curaçao zoals het centrum en Mambo Beach Boulevard binnen 10 a max. een kwartiertje rijden.

Villa Topzicht bestaat uit 2 appartementen en 1 studio. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en bieden voldoende parkeerplaatsen aan haar gasten en is er een wasmachine aanwezig. Dit is heel handig als u meer dan 10 dagen op het eiland wilt verblijven. Hoe lichter de koffer hoe beter natuurlijk. De accommodaties hebben allemaal een overdekt terrasje en grenzen aan de prachtige tropische tuin met zwembad en pooldeck, waar u heerlijk van het zonnetje kan genieten. Het is verder mogelijk om door middel van plaatsing van een extra bed of slaapbank, het reisgezelschap uit te breiden met 1 of 2 personen. Specifieke informatie over de accommodaties vindt u bij de beschrijvingen van de accommodaties zelf.

Hier een leuke bijkomstigheid: Villa Topzicht wordt gerund door een zeer enthousiast en vriendelijk Nederlands stel. Ze verklappen graag de leukste geheimen van Curaçao en staan u graag te woord indien u meer wilt weten over de omgeving.  

Neem gerust een kijkje in de fotogalerij en voel u vrij om vragen te stellen.

P.s.: het is mogelijk om een uitgebreid reisgezelschap over de verschillende accommodaties te verspreiden. Uiteraard moet u dan het geluk hebben dat de accommodaties in dezelfde periode beschikbaar zijn. Wij denken in ieder geval graag mee.

 

 

 


De liggingAanvullende informatie

- Tarieven zijn per persoon en gebaseerd op 9 dagen, meer of minder dagen is uiteraard mogelijk;
- Tarieven zijn inclusief vliegticket, accommodatie, airporttranfer en 1 auto;
- Bij een reisgezelschap vanaf 6 personen staan 2 auto's te uwer beschikking;
- De prijzen zijn gebaseerd op een gemiddelde tickettarief voor de door u gekozen vakantieperiode;
- Binnen 24 uur ontvangt u een offerte met definitieve prijzen, die niet veel zullen afwijken van de vermelde tarieven;
- Borgsom bedraagt € 350,-;
- Eindschoonmaak € 50,-.


Past Villa Topzicht bij u?