Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.
Welkom bij Appartementen Fortuna


Specificaties

  • 1 Slaapkamer met 2 x 1 persoons boxspring
  • Uitgebreide keuken
  • Luxe badkamer met regendouche
  • Zonneterras met ligbedden
  • Gratis wifi
  • Tv aanwezig
  • Eigen parkeerplaats
  • Alarminstallatie
  • Perfecte ligging

Foto's
Beschrijving

- Nieuw in de verhuur - 

Twee gloednieuwe appartementen met een perfecte ligging in de zeer populaire wijk Jan Thiel. Nog nooit op Curaçao geweest? Jan Thiel is de toeristische ''hoofdstad'' van Curaçao. Op loopafstand zijn er drie totaal verschillende stranden. De wijk is zeer divers er is bijvoorbeeld een sportschool, AH supermarkt, diverse restaurants en Beach Clubs (Zest, Zanzibar, Tinto). De centrale ligging - de appartementen zijn immers 10 minuten rijden van mambo Beach en het centrum - en de veiligheid zijn leuke bijkomstigheden!!!

De appartementen zijn opgeleverd op 1-1-2017 en zijn van alle gemakken voorzien. Er is een fraai zonneterras met ligbedden en voor de schaduw een grote palapa. Woonruimte met IPTV en uiteraard is WiFi ook aanwezig en inclusief het nachttarief. De uitgebreide keuken heeft een elektrische kookplaat en een grote koelkast. In de ruime slaapkamer staan twee x 1 persoons boxspring bedden en deze kamer is voorzien van airconditioning. Ook is er een luxe badkamer met regendouche en toilet aanwezig. Ondanks dat Jan Thiel bekend staat als een zeer veilig en toeristische buurt, is er - om u nog veiliger te laten voelen - een alarminstallatie aanwezig.

Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats. Deze parkeerplaats staat op privé terrein achter de elektrische toegangspoort. De huurders hebben beschikking over een zender van de poort. And last but not least; de beheerders van de twee appartementen zijn zeer vriendelijke mensen die u graag willen voorzien van de beste vakantietips!

Neem gerust een kijkje in de fotogalerij en voel u vrij om vragen te stellen. U kunt met een van onze medewerkers chatten via onze livechat of een bericht sturen naar info@curaciao.nl.

P.S. Bestaat uw reisgezelschap uit 4 personen, dan is het mogelijk om beide appartementen te huren. Uiteraard moet u dan het geluk hebben dat ze allebei in dezelfde huurperiode beschikbaar zijn. Voor deze optie kunt u als altijd benaderen! 

 


De liggingAanvullende informatie

- Tarieven zijn per persoon;
- Tarieven zijn inclusief vliegticket, accommodatie, airporttranfer en 1 auto;
- Bij een reisgezelschap vanaf 6 personen staan 2 auto's te uwer beschikking;
- De prijzen zijn gebaseerd op een gemiddelde tickettarief voor de door u gekozen vakantieperiode;
- Binnen 24 uur ontvangt u een offerte met definitieve prijzen, die niet veel zullen afwijken van de vermelde tarieven;
- Borgsom bedraagt € 200,-;
- Eindschoonmaak € 55,-.


Past Appartementen Fortuna bij u?